Assistant Operations Manager (Control Tower)

 

Assistant Operations Manager (Control Tower)

Ben jij een HBO’er met leidinggevende ervaring? Heb jij ervaring met expeditie-activiteiten in de logistieke sector?

De Rijke Logistics B.V. is voor de afdeling Supply Chain Solutions per direct op zoek naar een gedreven:

         ASSISTANT OPERATIONS MANAGER (CONTROL TOWER)
                                       (ref. 46-0066)

De afdeling en functie
De afdeling Supply Chain Solutions bestaat uit twee teams, namelijk Control Tower (front office) en Operational Support (back office). Beide teams worden versterkt met een Assistant Operations Manager.
Als Assistant Operations Manager binnen het team Control Tower assisteer en adviseer je de Supply Chain Operations Manager bij de aansturing van de afdeling Supply Chain Solutions. Je geeft direct leiding aan een Teamleader en een Operational Account Manager, die ieder een team van Customer Service Representatives aansturen (in totaal 15 – 20 FTE).
Je coördineert en controleert of de werkzaamheden tijdig en correct verricht worden en bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van werkprocessen binnen jouw team. Daarnaast fungeer je als operationeel contactpersoon met de klant en bouw je een relatienetwerk op: je communiceert met klanten over procesverbeteringen en innovatieve logistieke oplossingen en werkt op projectmatige wijze samen om efficiencyverbeteringen door te voeren. Verder verzorg je performance management, rapportages en de financiële afhandeling van dossiers voor klanten. Je werkt nauw samen met collega’s van andere teams/afdelingen met als doel zorgdragen voor een hoog serviceniveau richting de klant.

Wat vragen wij van jou?

 • Afgeronde HBO-opleiding in een logistieke richting
 • Leidinggevende ervaring in een logistieke functie
 • Kennis van expeditie-activiteiten in de logistieke sector
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels
 • Klantgericht, resultaatgericht, probleemoplossend vermogen en initiatiefrijk

Wat kun je van ons verwachten?
Wij bieden je een uitdagende, verantwoordelijke en veelzijdige functie in een dynamische omgeving. Het betreft een fulltime functie op basis van een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband. De Rijke volgt de CAO Beroepsgoederenvervoer en kent voor kantoorpersoneel nog een aanvullende arbeidsvoorwaardenregeling.

 • Salaris is mede afhankelijk van opleiding en ervaring. Conform onze loonschaal (functiegroep 10) is het minimumsalaris € 3.750,- bruto per maand en het maximumsalaris € 5.750,- bruto per maand. In deze functie wordt eventueel overwerk geacht in het salaris te zijn opgenomen.
 • Reiskostenvergoeding van maximaal € 138,29 netto per maand.
 • 24 vakantiedagen en 3,5 ATV-dagen bij een fulltime dienstverband.
 • Persoonlijk keuzebudget waarbij je kunt kiezen voor het kopen van extra verlofdagen, (maandelijkse) uitbetaling of het fiscaal vriendelijk vergoeden van studiekosten.
 • Mogelijkheid om gebruik te maken van collectiviteitsregeling waarbij je een aantrekkelijke korting krijgt op je ziektekostenverzekering bij CZ, diverse andere verzekeringen bij Centraal Beheer en bedrijfsfitness.
 • Bijdrage van De Rijke in het pensioenfonds (Pensioenfonds Vervoer).
 • Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van cursussen/opleidingen (studiekostenregeling).
 • Mogelijkheid om gebruik te maken van collectiviteitsregelingen waarbij je een aantrekkelijke korting krijgt op je ziektekostenverzekering bij CZ, diverse andere verzekeringen bij Centraal Beheer en bedrijfsfitness.

Over De Rijke Logistics B.V.
De Rijke Logistics B.V. is onderdeel van De Rijke Group en biedt klanten Supply Chain Solutions, waarmee de complete zorg voor de supply chain uit handen wordt genomen. Er worden ketenoplossingen aangeboden, vooral voor klanten die actief zijn in de (petro-)chemie en food & feed. Het pakket van logistieke diensten van De Rijke Logistics B.V. bestaat uit multi-modale transportoplossingen (zee/lucht/water/rail), opslag en added value logistics (vullen, afzakken, labellen, etc), douane-afhandeling en het verzorgen van documentatie- en informatiestromen. De Rijke Logistics B.V. zorgt voor coördinatie van deze logistieke processen en besteedt de daadwerkelijke afhandeling (vervoer, opslag en behandeling) uit aan zusterorganisaties binnen De Rijke Group en derden.

Interesse?
Indien je in aanmerking wilt komen voor de vacature van Assistant Operations Manager (Control Tower), dan ontvangen wij jouw sollicitatie graag via het online sollicitatieformulier.
Wil je meer informatie over de vacature? Dan kun je contact opnemen met de afdeling Human Resources via 088-045 4481.

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuws over De Rijke? Volg De Rijke dan op LinkedIn, Facebook of Twitter.

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.