Assistant Operations Manager Operational Support (46-0063)

 

Assistant Operations Manager Operational Support (46-0063)

Ben jij een HBO’er met leidinggevende ervaring? Heb je ervaring met het optimaliseren van (administratieve) processen en heb je affiniteit met IT-systemen?

De Rijke Logistics B.V. is voor de afdeling Supply Chain Solutions per direct op zoek naar een gedreven:

ASSISTANT OPERATIONS MANAGER (OPERATIONAL SUPPORT)
(ref. 46-0063)

De afdeling en functie
De afdeling Supply Chain Solutions bestaat uit twee teams, namelijk Control Tower (front office) en Operational Support (back office). Beide teams worden versterkt met een Assistant Operations Manager.
Als Assistant Operations Manager binnen het team Operational Support assisteer en adviseer je de Supply Chain Operations Manager bij de aansturing van de afdeling Supply Chain Solutions. Je geeft direct leiding aan een team van 10 – 15 Customer Service Representatives.
Je coördineert en controleert of de werkzaamheden tijdig en correct verricht worden en fungeert als troubleshooter. Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren en stroomlijnen van de werkprocessen en weet hoe je slim gebruik kunt maken van moderne IT-oplossingen. Je werkt op dit vlak veel samen met een collega die zich binnen de afdeling bezig houdt met IT. Verder ben je betrokken bij het implementeren van nieuwe klanten, waarbij je focus ligt op het administratieve (facturatie) proces. Je werkt nauw samen met collega’s van andere teams/afdelingen met als doel zorgdragen voor een hoog serviceniveau richting de klant.

Wat vragen wij van jou?

 • Afgeronde HBO-opleiding
 • Leidinggevende ervaring met een focus optimalisatie van (administratieve) processen
 • Aantoonbare affiniteit met IT-systemen
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels
 • Analytisch, resultaatgericht, probleemoplossend vermogen en initiatiefrijk

Wat kun je van ons verwachten?
Wij bieden je een uitdagende, verantwoordelijke en veelzijdige functie in een dynamische omgeving. Het betreft een fulltime functie op basis van een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband. De Rijke volgt de CAO Beroepsgoederenvervoer en kent voor kantoorpersoneel nog een aanvullende arbeidsvoorwaardenregeling.

 • Salaris is mede afhankelijk van opleiding en ervaring. Conform onze loonschaal (functiegroep 10) is het minimumsalaris € 3.750,- bruto per maand en het maximumsalaris € 5.750,- bruto per maand. In deze functie wordt eventueel overwerk geacht in het salaris te zijn opgenomen.
 • Reiskostenvergoeding van maximaal € 138,29 netto per maand.
 • 24 vakantiedagen en 3,5 ATV-dagen bij een fulltime dienstverband.
 • Persoonlijk keuzebudget waarbij je kunt kiezen voor het kopen van extra verlofdagen, (maandelijkse) uitbetaling of het fiscaal vriendelijk vergoeden van studiekosten.
 • Mogelijkheid om gebruik te maken van collectiviteitsregeling waarbij je een aantrekkelijke korting krijgt op je ziektekostenverzekering bij CZ, diverse andere verzekeringen bij Centraal Beheer en bedrijfsfitness.
 • Bijdrage van De Rijke in het pensioenfonds (Pensioenfonds Vervoer).
 • Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van cursussen/opleidingen (studiekostenregeling).
 • Mogelijkheid om gebruik te maken van collectiviteitsregelingen waarbij je een aantrekkelijke korting krijgt op je ziektekostenverzekering bij CZ, diverse andere verzekeringen bij Centraal Beheer en bedrijfsfitness.

Over De Rijke Logistics B.V.
De Rijke Logistics B.V. is onderdeel van De Rijke Group en biedt klanten Supply Chain Solutions, waarmee de complete zorg voor de supply chain uit handen wordt genomen. Er worden ketenoplossingen aangeboden, vooral voor klanten die actief zijn in de (petro-)chemie en food & feed. Het pakket van logistieke diensten van De Rijke Logistics B.V. bestaat uit multi-modale transportoplossingen (zee/lucht/water/rail), opslag en added value logistics (vullen, afzakken, labellen, etc), douane-afhandeling en het verzorgen van documentatie- en informatiestromen. De Rijke Logistics B.V. zorgt voor coördinatie van deze logistieke processen en besteedt de daadwerkelijke afhandeling (vervoer, opslag en behandeling) uit aan zusterorganisaties binnen De Rijke Group en derden.

Interesse?
Indien je in aanmerking wilt komen voor de vacature van Assistant Operations Manager (Operational Support), dan ontvangen wij jouw sollicitatie graag via het online sollicitatieformulier.
Wil je meer informatie over de vacature? Dan kun je contact opnemen met de afdeling Human Resources via 088-0454481.


ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.