Assistant Transport Planning (72-0019)

 

Assistant Transport Planning (72-0019)

Heb jij uitstekende communicatieve vaardigheden? Sta je aan het begin van je logistieke carrière en wil jij het vak van Transport Planner in de praktijk leren?

De Rijke Transport B.V. is voor de afdeling containerplanning per direct op zoek naar een

ASSISTANT TRANSPORT PLANNING M/V
(ref. 72-0019)


De functie
Als Assistant Transport Planning ben je verantwoordelijk voor een eigen pakket aan klanten in het zg. “koppelwerk”. Dit houdt in dat je ervoor zorgt dat zeecontainers tijdig bij een laad- en/of loslocatie worden geplaatst en weer opgehaald door onze eigen Chauffeurs. Je zorgt ervoor dat de bijbehorende administratie wordt uitgevoerd, zoals het voor- of leegmelden van containers en verstrekt de benodigde papieren aan de Chauffeur die de rit gaat uitvoeren. Het betreft vooral regionaal werk, met een aantal vaste laad- en loslocaties, zoals op de Maasvlakte, de Waalhaven en Nieuwerkerk a/d IJssel. In deze functie is goede communicatie enorm belangrijk: afstemmen met je collega’s op de planning over de beschikbaarheid van Chauffeurs, het informeren van de klant over laad- en lostijden én het continue onderhouden van contact met onze Chauffeurs (zowel telefonisch, via de boordcomputer als aan de balie). In de functie van Assistant Transport Planning rapporteer je aan de Business Unit Manager en word je functioneel aangestuurd door de Coordinator Planning.

Wat vragen wij van jou?

 • MBO-diploma niveau 4 (bij voorkeur in een logistieke richting)
 • Affiniteit met transport en logistiek
 • 1-2 jaar (stage-)ervaring in een administratieve functie
 • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • Goede IT-vaardigheden (en je maakt je nieuwe systemen/programma’s snel eigen)
 • Initiatiefrijk, klantgericht, collegiaal, sociaal, energiek, stressbestendig en oplossingsgericht

Wat kun je van ons verwachten?
Wij bieden je een leerzame en veelzijdige functie in een dynamische omgeving. Je krijgt alle kansen om het vak in de praktijk te leren, waardoor deze vacature goed past bij een starter op de arbeidsmarkt die zich op termijn graag wil ontwikkelen tot een volwaardig Transport Planner. Het betreft een fulltime functie op basis van een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband. De Rijke volgt de CAO Beroepsgoederenvervoer en kent voor kantoorpersoneel nog een aanvullende arbeidsvoorwaardenregeling.

 • Salaris is mede afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Reiskostenvergoeding van maximaal € 138,29 netto per maand.
 • 24 vakantiedagen en 3,5 ATV-dagen bij een fulltime dienstverband (40 uur per week).
 • Bijdrage werkgever in het pensioenfonds.
 • Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van cursussen/opleidingen (studiekostenregeling).
 • Mogelijkheid om gebruik te maken van collectiviteitsregelingen, waarbij je een aantrekkelijke korting krijgt op je ziektekostenverzekering bij CZ, diverse andere verzekeringen bij Centraal Beheer en bedrijfsfitness.

Over De Rijke Transport B.V.
De Rijke Transport B.V. is onderdeel van De Rijke Group en valt daarbinnen onder de business unit Transport. Deze business unit bestaat uit verschillende bedrijven die zich bezighouden met het transport van verpakte lading van vloeibare en droge producten in Europa. De Rijke Transport B.V. is gespecialiseerd in het transport van containers in de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Dit bedrijfsonderdeel bezit eigen trekkers en chassis en heeft eigen Chauffeurs in dienst. Het personeelsbestand van De Rijke Transport B.V. bestaat momenteel uit ca. 180 Chauffeurs en zo’n 20 collega’s op kantoor. Het kantoor is gevestigd aan de Oliphantweg 20 in Rotterdam-Botlek (havennummer 5053).

Interesse?
Indien je in aanmerking wilt komen voor de vacature van Assistant Transport Planning, klik dan hieronder op “Solliciteren”.

Wil je meer informatie over de vacature? Dan kun je contact opnemen met de afdeling Human Resources via 088-045 4481.

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuws over De Rijke? Volg De Rijke dan op LinkedIn, Facebook of Twitter.


ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.