Stage

Stage

Stage bij De Rijke
Stages zijn de ideale manier om de theorie van je opleiding in de praktijk te brengen! Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame meewerk- of afstudeerstage? De Rijke is regelmatig op zoek naar MBO- en HBO-stagiairs. De mogelijkheden binnen De Rijke variëren van stages op de operationele, logistieke afdelingen tot aan de stafafdelingen op het hoofdkantoor.

Wat kan je van ons verwachten?
Wanneer je bij De Rijke stage loopt, kan je rekenen op een uitstekende praktijkbegeleiding. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om tijdens je stage aan opdrachten vanuit school te werken. Vanzelfsprekend ontvang je ook een stage-vergoeding.

Interesse?
Heb jij interesse in een stage bij De Rijke? Bekijk dan ons actuele vacature-overzicht voor de aanwezige stagemogelijkheden.

Wanneer jouw gewenste stage er niet bij staat, kan je hiervoor ook een open sollicitatie sturen. Klik dan hieronder op “Solliciteren”. Vermeld s.v.p. zo volledig mogelijk waar je naar op zoek bent (in ieder geval: soort stage, welke opleiding, welke school, aantal dagen per week en welke periode).

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuws over De Rijke? Volg De Rijke dan op LinkedIn, Facebook of Twitter. Bekijk ook eens ons sociaal jaarverslag.