Leer/werkplek (BBL) Bedrijfsautotechnicus (51-0015)

 

Leer/werkplek (BBL) Bedrijfsautotechnicus (51-0015)

Wil jij na jouw opleiding een BBL-opleiding voor Bedrijfsautotechnicus gaan volgen?

Over ons
De Rijke Group is in 1945 opgericht en is nog steeds een zelfstandig familiebedrijf. Daar zijn we trots op! Vanuit ons hoofdkantoor in Spijkenisse zijn we uitgegroeid van een vervoerder tot een complete logistieke dienstverlener met vestigingen door heel Europa. De meeste klanten van De Rijke zijn bedrijven in de (petro-) chemische sector. Wij hebben daarom veel aandacht voor kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu.

Botlek Trailer Services B.V. (BTS) is onderdeel van de De Rijke Group en houdt zich voornamelijk bezig met:

  • APK keuringen
  • Onderhoud (incidenteel en structureel)
  • Schadereparaties
  • Modificaties
  • Carrosseriereparaties / spuitwerk
  • Terminalchecks en reparaties
  • 24-uurs Europese pechservice

BTS verricht werkzaamheden aan eigen materieel (De Rijke is in Nederland in het bezit van circa 250 trekkende eenheden en circa 1000 getrokken eenheden) en aan materieel van derden. Onze klanten zijn o.a. trailerverhuurbedrijven, fabrikanten van wegtransport-middelen, transportbedrijven en op- en overslagbedrijven.

BTS heeft de beschikking over twee werkplaatsen met drie APK remmenbanken en twaalf werkstekken. Voor carrosseriereparaties zijn vijf werkstekken en een spuitstraat beschikbaar.

Het personeelsbestand van Botlek Trailer Services B.V. bestaat momenteel uit ongeveer 30 medewerkers in de garage en 5 collega’s op kantoor. Het kantoor en de garage zijn gevestigd aan de Nieuwesluisweg 196 in Rotterdam-Botlek (havennummer 5035).

De functie
Als Monteur voer je onderhouds- en schadereparaties uit waarbij het uitgangspunt altijd de kwaliteits- en veiligheidsnormen van de klant en het bedrijf zijn. Als Monteur ben je zelf verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het uitgevoerde werk. Je bent je er altijd van bewust dat je werkt aan zwaarbeladen voertuigen die veilig grote afstanden moeten afleggen over de wegen in Europa.

BBL-opleiding
De Rijke ziet het belang in van nieuw talent en biedt jou graag de kans om je carrière bij Botlek Trailer Services B.V. te beginnen en verder op te bouwen.

Ben jij altijd al geïnteresseerd geweest in de techniek van opleggers en vrachtwagens en sta jij daarom te springen om de opleiding Bedrijfsautotechnicus te volgen? Wij bieden een leerzame en veelzijdige leer/werkplek (BBL) in onze garage. Tijdens je BBL-periode ben je écht onderdeel van het team. Je kijkt mee met collega’s maar hebt ook eigen werkzaamheden, zodat je de op school geleerde theorie daadwerkelijk in de praktijk kunt brengen. Vanzelfsprekend kun je rekenen op een uitstekende begeleiding vanuit BTS. Tijdens je BBL-periode werk je 4 dagen per week tegen een mooi aanvangssalaris, daarnaast ga je 1 dag per week naar school.

Interesse?
Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met de afdeling Human Resources (Miranda Wolda, HR Officer) op 088-0454476.

Gelijk solliciteren? Dan ontvangen wij jouw sollicitatie graag via onderstaand sollicitatieformulier. 

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuws over De Rijke / BTS? Volg De Rijke dan op LinkedIn, Twitter of Facebook.