Transportplanner Bulktransport (28-0006)

 

Transportplanner Bulktransport (28-0006)

Kom jij ons team van Transportplanners in ANTWERPEN Stabroek versterken?

De Rijke NV afdeling Transport is per direct op zoek naar een:

                         TRANSPORTPLANNER BULKTRANSPORT (M/V)
                                                (ref. 28-0006)

De functie
Als Transportplanner maak je deel uit van een team van enkele Transportplanners en rapporteer je aan de Transportmanager. Je werkt voor gerenommeerde klanten in de petrochemie.

We onderscheiden de volgende taken
Verzorgen van de voorraad van de te leveren producten. Instaan voor de planning van bulkwagens op een pro-actieve manier, waarbij je nauw contact houdt met klanten en chauffeurs. Zorgdragen dat de wagens op de juiste manier op de juiste plaats zijn.
Werken met een bedrijfseigen programma waarin je transportorders verwerkt.

Wat vragen wij van jou?
Een 1e ervaring als Transportplanner heb je achter de rug. Ervaring met bulktransport is een pré. Je bent op je best als je veel zaken tegelijkertijd moet doen. Hectiek is voor jou echt geen probleem, integendeel! Tegelijkertijd is nauwkeurig werken jouw standaard en houd je er van klanten kort op de hoogte te houden. Je beschikt over een diploma technisch middelbaar onderwijs (een relevant bachelor diploma is een pré). Daarnaast beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en over goede communicatieve vaardigheden.

Wat kun je van ons verwachten?
Wij bieden je een uitdagende, verantwoordelijke en veelzijdige functie in een dynamische omgeving. Het betreft een vacature op basis van een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Verloning is afhankelijk van kennis en ervaring. Het betreft een fulltime functie (effectief 40 uur per week en 18 ADV-dagen per jaar). We werken met flexibele begin- en eindtijden ivm de bezetting van de afdeling planning.

Over De Rijke NV
De Rijke NV heeft twee afdelingen (Op – en overslag en Transport) en is een Belgisch onderdeel van De Rijke Group. De afdeling Transport valt onder de business unit Transport. Deze business unit bestaat uit verschillende bedrijven die zich bezighouden met het transport van verpakte lading van vloeibare en droge producten in Europa. De Rijke NV is gespecialiseerd in bulktransport en het transport van containers in de Benelux, Frankrijk en Duitsland.

Het kantoor in Antwerpen is gevestigd aan de Kruisweg 8, 2040.

Interesse?
Indien je in aanmerking wilt komen voor deze vacature, dan ontvangen wij jouw sollicitatie graag via onderstaand sollicitatieformulier.

Wil je meer informatie over de vacature? Dan kun je contact opnemen met onze Transportmanager Marcel Blaak (0032-35683045).

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuws over De Rijke? Volg De Rijke dan op Facebook, LinkedIn of Twitter!

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.