Transportplanner (junior) 28-0008

 

Transportplanner (junior) 28-0008

Kom jij ons team Transportplanners in ANTWERPEN versterken?

De Rijke NV afdeling Transport is per direct op zoek naar een:

   
                                    TRANSPORTPLANNER (junior) M/V
                                                      (Ref. 28-0008)

Ruime ervaring als Transportplanner is niet noodzakelijk. Organisatievermogen, interesse en enthousiasme voor transport wel!

De functie
Als Transportplanner maak je deel uit van een team van enkele Transportplanners en rapporteer je aan de Transportmanager. Je werkt voor gerenommeerde klanten in de petrochemie. Jouw aandachtsgebieden kunnen zijn bulktransport en/of zeecontainertransport.

We onderscheiden de volgende taken
Verzorgen van de voorraad van de te leveren producten. Instaan voor de planning van wagens op een pro-actieve manier, waarbij je nauw contact houdt met klanten en chauffeurs. Zorgdragen dat de wagens op de juiste manier op de juiste plaats zijn.

Wat vragen wij verder van jou?
Je bent op je best als je veel zaken tegelijkertijd moet doen. Nauwkeurig werken is jouw standaard en je houdt klanten steeds goed op de hoogte. Je beschikt over een diploma technisch middelbaar onderwijs of een bachelor diploma. Daarnaast beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en over goede communicatieve vaardigheden.

Wat kun je van ons verwachten?
Wij bieden je een uitdagende en veelzijdige functie. Het betreft een vacature op basis van een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Verloning is afhankelijk van kennis en ervaring. Het betreft een fulltime functie (effectief 40 uur per week en 18 ADV-dagen per jaar). We werken met flexibele begin- en eindtijden ivm de bezetting van de afdeling.

Over De Rijke NV
De Rijke NV heeft twee afdelingen (Op – en overslag en Transport) en is een Belgisch onderdeel van De Rijke Group. De Rijke Group heeft verschillende bedrijven die zich bezighouden met het transport van verpakte lading van vloeibare en droge producten in Europa. De Rijke NV is gespecialiseerd in bulktransport en het transport van containers in de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Het kantoor in Antwerpen is gevestigd aan de Kruisweg 8, 2040.

Interesse?
Indien je in aanmerking wilt komen voor deze vacature, dan ontvangen wij jouw sollicitatie graag via onderstaand sollicitatieformulier.

Wil je meer informatie over de vacature? Dan kun je contact opnemen met onze Transportmanager Marcel Blaak (0032-35683045).

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuws over De Rijke? Volg De Rijke dan op Facebook, LinkedIn of Twitter!

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.