Tuinspecialist Bakker.com uit Lisse en De Rijke Continental verlengen samenwerkingscontract!

Tuinspecialist Bakker.com uit Lisse en De Rijke Continental verlengen samenwerkingscontract!
Verlenging van samenwerkingscontract

Ter gelegenheid van het verlengen van het samenwerkingscontract met twee jaar heeft De Rijke Continental een speciale schuifzeiltrailer in de huisstijl van Bakker.com in gebruik genomen.

De Rijke Continental,

De specialist in onbegeleid ferry-vervoer, verzorgt al jarenlang het vervoer tussen Nederland en Engeland voor Bakker.com. Bakker.com is de grootste online aanbieder van bloembollen, planten, zaden en tuinaccessoires met locaties in negentien Europese landen.

De Rijke Continental is onderdeel van de De Rijke Groep uit Spijkenisse en vervoert met een vloot van ruim 300 trailers wekelijks 1000 zendingen van en naar het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf heeft vestigingen in Rotterdam, Felixstowe en Hull om een optimale service te kunnen bieden.

bakker-trailer-3

Bakker de online tuinspecialist

Bakker.com is in ruim 70 jaar uitgegroeid tot de grootste online tuinspecialist van Europa. Als marktleider op het gebied van groenproducten per post, exporteert Bakker.com dagelijks bloembollen, planten, zaden en tuinaccessoires rechtstreeks naar de eindgebruiker in 19 Europese landen. De groenproducten komen van Nederlandse bodem. Vanuit het hoofdkantoor in Lisse – in het hart van de Bollenstreek – zorgen ruim 150 vaste medewerkers en 500 seizoenmedewerkers voor de verzending van 3,5 miljoen bestellingen per jaar. Een uitgekiend logistiek proces maakt het mogelijk dat alle groenproducten zo vers mogelijk bij de klant worden bezorgd. Bovendien zijn Bakker.com en de Keukenhof buren: Bakker.com levert elk jaar zo’n 200.000 bloembollen voor een prachtig eigen veld in de Keukenhof. Sinds 2015 werken zij ook samen aan inspiratietuinen op het park.

Paul van den Berg, Supply Chain Manager bij Bakker.com, is verheugd met het nieuwe 2-jarige contract.

Samen met logistiek medewerker Kees van der Poel verwelkomde hij de nieuwe trailer inLisse voor de eerste rit naar Engeland.

Henk Zuidgeest, Manager De Rijke Continental, en John Stougje, Customer Service Representative, waren namens De Rijke Continental getuige van dit heugelijke feit.