Sponsoring

De Rijke is van oorsprong een echt ‘Spijkenisser’ bedrijf. Daar zijn we trots op! We vinden het belangrijk om deel te nemen aan maatschappelijke activiteiten in onze directe omgeving. Om die reden worden er bijvoorbeeld presentaties gegeven op scholen of worden kinderen uitgenodigd voor een rondleiding op onze locaties zodoende hen iets te leren over veiligheid en milieu. Op deze manier proberen wij onze kennis over te dragen en een steentje bij te dragen.

 

De Rijke is al jaren fan van de wielersport. Sponsoring van deze sport is voor ons een logische keuze. Zowel bij De Rijke als in de wielersport ligt de nadruk op snelheid, kracht, inzicht, doorzettingsvermogen en teamwork. Bovendien is de (race)fiets een zuinige en milieuvriendelijke manier van vervoer: ook dat spreekt ons aan bij De Rijke!

 

Sinds januari 2011 zijn we hoofdsponsor van ons eigen Cyclingteam De Rijke.

CYCLINGTEAM JOIN-S | DE RIJKE

De Rijke Group is sinds 2011 hoofdsponsor van Cycling Team De Rijke. Met meer dan 65 jaar ervaring in de logistieke sector hebben we wel enige naamsbekendheid opgebouwd.

Run for Kika

KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) is een non-profit organisatie die als doelstelling heeft dat in 2025 95% van alle kinderen met kanker geneest. Op dit moment is dat 75%. Kortom: we zijn er nog niet.

Roparun

De Roparun is een estafetterace van Parijs naar Rotterdam met een lengte van 520 km. De organisatie richt zich op het inzamelen van geld voor verschillende initiatieven rondom kankerbestrijding.