Global Freight Forwarding
 

De afdeling Freight Forwarding, onderdeel van De Rijke Logistics, biedt op wereldwijd vlak haar logistieke diensten aan. Dankzij nauwe contacten met de rederijen en luchtvrachtspecialisten is heel veel mogelijk.

 

De afgelopen jaren is zorgvuldig een netwerk opgebouwd met partners in Noord- en Zuid-Amerika, Afrika, Azië, het Midden-Oosten en de Pacific. Door dit grote netwerk kunnen we voor klanten de volledige afhandeling van deelladingen (LCL), volle containerladingen (FCL), luchtvrachten en/of tankcontainers organiseren.

 

Uiteraard is tijdelijke opslag en/of het voor- en natransport van zendingen of containers mogelijk. Indien gewenst kunnen ook de benodigde douanedocumentatie verzorgd worden. De vereiste documenten worden snel en zorgvuldig in orde gemaakt dankzij goede contacten met lokale douaneagenten en online verbindingen met douane-instanties en de Kamer van Koophandel. Ook beschikt De Rijke over het felbegeerde AEO-certificaat waarmee douaneprocedures sneller en eenvoudiger worden doorlopen.

Wilt u graag in contact komen met één van onze adviseurs?

Onze medewerkers helpen u graag.