Transport

 

De business unit Transport is gespecialiseerd in vier vormen van wegtransport: stukgoed, droge bulk, containers en flexitanks. Daarnaast kan zowel begeleid als onbegeleid ferryvervoer aangeboden worden. Een laatste specialisatie is het groupage vervoer: zowel mogelijk voor droge lading als voor verwarmd, koel- en vriesvervoer.

 

Voor het vervoer van losgestorte vaste stoffen beschikken wij over modern materieel in allerlei uitvoeringen, afmetingen en inhoudsmaten, inclusief ISO-bulkcontainers. Op verzoek van de klant worden opleggers en containers voorzien van speciale filters, woelbodems en installaties om de inhoud op de juiste temperatuur te houden. Onze vloot van droge bulkopleggers wordt onder meer gebruikt om losgestorte poeders en granulaten naar onze eigen silo-opslag te vervoeren, waar de materialen voor de klant tijdelijk opgeslagen en/of verpakt kunnen worden.

 

Met onze uitgebreide vloot trekkers worden deep sea containers van en naar zeehavens en depots verplaatst. Onze moderne zeilwagenvloot verzorgt de distributie van goederen van klanten naar iedere bestemming in Europa, inclusief het Verenigd Koninkrijk.

 

Naast het vervoeren van vloeistoffen in tankopleggers en -containers is er ook nog een derde optie: de flexitank. Flexitanks worden al jaren gebruikt voor het vervoeren van grotere volumes ongevaarlijke chemicaliën en foodstuffs. Ze worden in zorgvuldig geselecteerde 20ft of 40ft zeecontainers of trailers aangebracht en zijn een economisch interessante vervanger van Isotanks of tankopleggers. In vergelijking met drums of IBC’s is de verhouding tussen aanschafprijs en de vullingsgraad beter: het bespaart vaak handlingkosten en laden en lossen wordt sneller en makkelijker.

Wilt u graag in contact komen met één van onze adviseurs?

Onze medewerkers helpen u graag.