Nieuws

Loading...
shutterstock_1845125299 (1).jpg

Vrijstelling van invoerrecht mogelijk bij handel tussen de EU en het VK

Wie goederen vervoert tussen de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk, maakt aanspraak op vrijstelling van invoerrecht. In dit artikel lees je hoe goederen in het vrije verkeer kunnen worden gebracht en daardoor vrij zijn van douanerechten.

2019-07-19 De Rijke Logistics kantoor-65 Kantoor Malledijk7 (webresolutie sRGB) (1).jpg

Meer tijd voor service aan klanten dankzij nieuwe automatiseringsslag

Wij blijven onze processen continu doorontwikkelen. Dankzij onze nieuwe applicatie blijft er meer tijd over voor service aan klanten. Benieuwd? Lees meer!

Cristo_22 2.0.jpg

Braziliaanse fabrikant kiest voor De Rijke Logistics om de Europese markt te bedienen

De Rijke Logistics biedt een Supply Chain Solution om de levertijd van een Braziliaanse fabrikant te verkorten. In deze case lees je hoe De Rijke Logistics dat heeft gedaan.

BREXITthumbnail.jpg

Het Brexit-akkoord en de gevolgen voor transport en logistiek

Op 31 januari 2020 heeft het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie verlaten. Hoewel er tot 1 januari 2021 vrijwel niets verandert, is één ding zeker; de Brexit gaat het logistieke landschap van Europa veranderen, waarbij de juiste voorbereidingen essentieel zijn.

ChinaSpecialtyChemicals.jpg

Marktuitbreiding naar Europa voor producenten van specialty chemicals in Azië

Europa is een groeiende afzetmarkt voor producenten van Specialty chemicals. In de logistieke keten van chemicaliën gelden strenge eisen omtrent Europese wet- en regelgeving. Een efficiënte Europese logistieke partner is daarom essentieel. Met jarenlange ervaring in de chemische industrie en kennis van de Europese markt is De Rijke Logistics de ideale partner.